

Equity Release Club Roadshow - Autumn 2015



Following the success of the Equity Release Club Roadshow earlier this year, the Equity Release Club are planning a series of 4 events across the UK this Autumn. The events will focus on the wider later life market, highlighting the current issues and the product solutions available to older clients. They will feature service providers from across the later life sector as well as key industry speakers. The roadshow will be copromoted via the Later Life Academy as well as a number of providers and trade press and will seek to accommodate a minimum of 100 advisers at each of the 4 events.

Event Dates & Locations (may be subject to change)

Date	Location	Venue (may be subject to change)
Wed - 9 September 2015	Welwyn Garden City, Hertfordshire	Best Western Homestead Court Hotel, Homestead Lane, Welwyn Garden City, Herts, AL7 4LX
Mon - 14 September 2015	Solihull / Coventry, West Midlands	Best Western Plus Manor Hotel, 127 Main Road, Coventry, West Midlands, CV7 7NH
Mon - 21 September 2015	Bradford, North Yorkshire	Best Western Plus Cedar Court Hotel, Mayo Avenue, off Rooley Lane, Bradford, North Yorkshire BD5 8HW
Mon - 5 October 2015	Southampton, Hampshire	Grand Harbour Hotel, West Quay Road, Southampton, Hampshire, SO15 1AG

Planned Agenda & Timings (may be subject to change)

Start Time	End Time	Planned Agenda	Time allocated	Outcomes / Learning Objectives	
9.30am	10.00am	Registration, Coffee & chance to browse Provider Stands	30 mins	Networking	
10.00am	10.30am	Platform Presentation - Introduction (Stuart Wilson)	30 mins	Event overview, learning objectives, future of market / advice & opportunities presented	
10.30am	11.15am	Platform presentation - Industry Guest Speaker (TBC)	45 mins	To be confirmed, dependent on speaker	
11.15am	12.45pm	Roundtables - First 5 x 15 min Table presentations	90 mins	Product knowledge & updates on Equity Release and other later life products & services	
12.45pm	1.30pm	LUNCH	45 mins	Networking	
1.30pm	3.00pm	Roundtables - Second 5 x 15 min Table presentations	90 mins	Product knowledge & updates on Equity Release and other later life products & services	
3.00pm	3.30pm	Coffee & chance to browse Provider Stands	30 mins	Networking	
3.30pm	4.15pm	Platform presentation - Industry Guest Speaker (TBC)	45 mins	To be confirmed, dependent on speaker	
4.15pm	4.30pm	Platform presentation - Summing up & Close (Stuart Wilson)	15 mins	Summary & event follow up (CPD delivery, future plans etc)	

Please Note: Room will be divided into 5 areas of tables so that Table Presenters can communicate to individual groups separated from background noise of other tables.

Product Providers Presenting (Roundtables) & Exhibiting on Stands

Confirmed Equity Release Providers Presenting (Roundtables)	IMaterial heing presented	Confirmed Other Product Providers Presenting (Roundtables)	Material being presented
Hodge Lifetime	Product USP's & Role of Retirement Mortgage	Legacy Probate Services	Importance of wills, trusts, powers of attorney
Legal & General	Product overview, updates and future plans	Deposit Sense	Cash management services, the opportunity for advisers & clients
LV=	Product overview & USP's	Later Life Academy	Resources available to advisers wanting to be successul in later life market
More2Life	Product overview, USP's, Interest serviced products	Perfect Choice Funeral Plans	Importance of funeral planning, choices available & product overview
Pure Rertirement	Product overview & USP's		
Just Retirement	Product overview, USP's & resources available		

Confirmed Stand Exhibitors: Hodge Lifetime, Legal & General, LV=, More 2 Life, Pure Retirement, Perfect Choice Funeral Plans, Legacy Probate Services, Equilaw, Deposit Sense, Later Life Academy. **Expected Exhibitors:** Aviva, Partnership, Retirement Advantage, Sort Refe, Golden Charter, Popcorn Marketing, Compliance Cubed, Old Mutual Wealth.